sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

CAMP LIFE; DAY 5

Torstaiaamuna menimme maastoon Bedan ja Sofian kanssa. Menin tämän maaston vaihteeksi Thulalla, joka oli oikeasti paljon mukavampi ratsastaa, mitä olin odottanut. Laukkasimme kaksi kertaa ylämäet sekä ravasimme ja tölttäsimme joitain kertoja. Thula söi kyllä vähän mutta ei niin, että se olisi haitannut.

Iloiset mutta väsyneet hevostytöt laittamassa hevosia kuntoon maastoa varten
Ennen lounasta meillä oli myös futispooloturnaus. Minä ja Sofia olimme joukkue, Beda ja Joanna ja Pauliina ja Lilian olivat joukkue. Pelasimme sitten toisiamme vastaan aina vuorotellen. Kentällä oli siis pallo, jota piti vierittää kädessä olevalla mailalla. Ainoastaan Lukka tajusi pelin idean kunnolla, muut vain karttoivat palloa. Thula kyllä uskalsi koskea sitä. Menin Lóalla, joka valitettavasti pelkäsi palloa. Sain kyllä vieritettyä sen muille pari kertaa, mutta siitä ei ollut paljoakaan apua, ja me siis hävisimme molemmat pelit. Ihan hauskaahan se oli mutta myös epäreilua!

"Leirikisat" olivat tänä vuonna loppunäyttö. Niinpä, koska Sofia lähti leiriltä jo torstai-iltana ja minä perjantaiaamuna, meidän näyttömme oli heti futispoolon jälkeen. Valitsimme hevosiksi minulle Lóan ja Sofialle Duldin, vaikka näin jälkeenpäin ajatellen olisin ehkä mieluummin mennyt Duldilla tai Thulalla, kun menin niillä molemmilla vain kerran tämän leirin aikana. Nämä hevoset laitettiin nyt kuitenkin karsinoihin odottamaan ja me menimme miettimään, miten tekisimme näyttömme.

Rakas Lóani <3



Tehtävänä oli siis, että pitää meille annetusta kymmenestä tehtävästä valita kuusi sekä lisäksi mahdollinen bonustehtävä. Näyttötehtävämme olivat tässä järjestyksessä; ruokavatien välistä käveleminen, takin riisuminen ja antaminen toiselle ja uudestaan pukeminen, pujottelu, voltti, pysähdys ja peruutus yhdellä kädellä, ratsastus käsihevosen kanssa, töltin esittäminen ja tavaroiden etsiminen maastosta. Teimme myös tuon bonustehtävän, joka oli siis polvilleennousu hevosen selässä (satuloilla ei voinut nousta seisomaan, joten piti mennä vain polvilleen). Kaikkeen tähän oli aikaa 30 minuuttia.

Ruokavatien välistä ratsastus oli vaikeampaa kuin luulin, koska niissä oli rehua, mutta onnistui kuitenkin hyvin. Takin riisuminen meni todella hyvin, mutta sen pukemisen kanssa oli minulla hieman ongelmia...yhdellä kädellä ratsastus oli mielestäni kaikkein helpoin noista ja se sujuikin nopeasti ja hyvin. Ratsastus käsihevosen kanssakin meni ihan hyvin mutta Duld, jota talutin, käveli melko hitaasti. Sitten oli tuo töltin esittäminen, jossa sain hyvin nostettua töltin mutta Lóa ei suostunut menemään uralle. Tämä kohta meni kaikkein huonoiten mutta onnistui silti ihan okei. Polvilleen nouseminen oli melko helppoa. Viimeisenä lähdimme sitten maastoon etsimään niitä tavaroita, jotka oli todella helppo löytää. Siellä se Lóakin sitten rupesi tölttäämään!

Pääsimme täsmälleen ajallaan maaliin, ja arvasimme tavaroista löytyneiden kirjainten muodostaman sanankin. Loppujen lopuksi tuo näyttö meni ihan hyvin, vaikka minua jäikin harmittamaan todella paljon se, ettei Lóa töltännyt kunnolla, koska se ei pysynyt uralla!!

Tämän päivän ja koko leirin viimeinen ratsastus olikin sitten siinä. Söimme lounasta ja tallipuuhien sijaan otimme kunnon päiväunet, koska olimme kaikki todella väsyneitä. Sofian piti valitettavasti lähteä jo tuolloin torstaina kello 16, joten sanoimme heipat hänelle, ja toinen ryhmä lähti maastoon.

Illalla grillasimme makkaraa ja paistoimme lettuja. Se oli ihan yhtä hyvää kuin on ollut aina ennenkin, eli siis todella hyvää! Viimeiseksi illalla annoimme hevosille rehut ja syötimme niitä vielä siinä pihalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti