sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

CAMP LIFE; DAY 3

Seuraavana päivänä ohjelma oli sama kuin maanantaina, mutta vain toisinpäin. Aamiaisen jälkeen meillä oli ensiksi kenttätunti ilman satulaa, jonka menin Lukalla. Se oli muuten kiva muttei meinannut oikein ravata, kun se ei muutenkaan pidä kentästä. Teimme ensiksi ihan pysähdyksiä, voltteja ja täyskaartoja. Pujottelimme myös esimerkiksi renkaiden välistä. Sitten vähän aikaa siinä lämmiteltyämme rupesimme ravaamaan molempiin suuntiin. Tunti kesti vain 30 minuuttia, joten siinä se aika olikin jo vierähtänyt.

Vaihdoimme sitten toisen ryhmän kanssa, jolla oli sama tölttitunti, joka meillä oli edellisenä päivänä. Vaihdoimme kuitenkin osan hevosista, sillä tallilla oli samaan aikaan kengittäjä kengittämässä niitä. Niinpä Lukka meni kengitykseen ja Thula tuli tälle tunnille (taisi olla ihan hyvä, sillä Lukka ei todellakaan pidä tölttäämisestä). He tekivät samoja juttuja kuin me. Olin nimittäin katsomassa ja kuvaamassa tuntia, mutta sää oli melko sateinen, joten hyvät otokset jäivät kyllä nyt jonnekin. Tuon tunnin katsominen oli kuitenkin hyvä juttu, koska opin siitäkin paljon.

Toisten ratsastaessakaan meillä ei koskaan ollut tylsää, kun aina saattoi mennä rapsuttelemaan tallikissa Samppaa

Sama ryhmä, joka oli tölttitunnilla, meni heti perään kiipeilymaastoon. Tajusimme nimittäin ehkä vähän liian myöhään,  että nuo ryhmät olisi kannattaut laittaa vähän eri tavalla. Saimme siis itse valita hevoset jokaiselle tunnille!

Lounaan jälkeen oli taas sitä heppapuuhastelua ja vapaa-aikaa, eli veimme hevosille päiväheinät ja siivosimme tarhat. Sitten odottelimme meidän neljältä alkavaa maastoa ilman satulaa. Menin tässä maastossa Lóalla. Pidin maastolenkistä todella paljon! Suurimmaksi osaksi menimme ihan käyntiä mutta ravasimme pari pätkää ja menimme yhden ylämäen laukkaakin. Taisimme myös jossain kohtaa töltätä lyhyen pätkän :). Lóa oli mukava, eikä syönyt paljoakaan. Aurinko tuli juuri sopivasti esiin, ja matkan varrella näimme pyöriäisenkin...

Pari kuvaa minusta ratsastamassa Lóalla
...molemmat ovat tosin sunnuntain ratsastusretkeltä ;)
Illalla annoimme taas rehut hevosille ja söimme itsekin iltaruoan. Tänä iltana meillä oli sauna, jonne en kuitenkaan mennyt, sillä olin juuri edellisenä päivänä peseytynyt ja pessyt hiukset. Aika, joka jäi yli, kului kuitenkin nopeasti, kun rupesimme joogaamaan nurmikolla XDDD!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti